IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 19 iunie 2008

„PANZERELE“ AU CALCAT PORTUGALIA IN PICOARE


  • Echipa nationala a Germaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce s-au impus jo iseara, cu scorul de 3-2 (2-1), in fata formatiei similiare a Portugaliei.

Jocul pragmatic si ordonat al nemtilor a avut castig de cauza in fata jocului-spectacol practicat de portughezi, dar poetic in aparare.
Nemtii au inceput foarte bine jocul si au pus presiune pe adversar inca din primele minute, presingul sufocant practicat de elevii lui Low punand serioase probleme la constructie portughezilor.
Prima ocazie de gol a venit la poarta portughezilor, Hitzlsperger trimitand pe linga poarta, din marginea careului, in minutul 9.
Replica portughezilor nu s-a lasat mult asteptata si in minutul 15 Simao l-a pus la incercare pe Lehmann, cu un sut din interiorul careului.
Dominarea nemtilor avea sa se concretizeze si pe tabela de marcaj in minutul 22, cand Schweinsteiger a reluat cu latul, din cinci metri, in poarta, mingea centrata perfect de Podolski.
Portughezii nu inteleg ce li se intampla si, dupa alte patru minute, Klose reia cu capul in poarta o minge trimisa bine, din lovitura libera, de Ballack.
Portughezii se trezesc de-abia la 2-0 si in minutul 40 Ronaldo scapa singur cu Lehmann, mingea respinsa de portarul german fiind reluata in poarta, din interiorul careului, de Nuno Gomes.
Elevii lui Scolari puteau restabili egalitatea pana la pauza, insa sutul lui Ronaldo a trecut pe langa poarta, in minutul de prelungire al primei reprize.
La 11 minute dupa reluare, Pepe trimite cu capul, din trei metri, peste poarta, pentru ca in minutul 61 Ballack sa inscrie pentru 3-1, dupa ce in prealabil faultase in atac.
Pana la final, portughezii au alergat dupa egalare, insa reusita lui Postiga, din minutul 87 a fost prea putin si Germania se califica in semifinale, in timp ce Ronaldo & Co. pleaca acasa.

Niciun comentariu: