IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 9 iunie 2008

REMIZA DATATOARE DE SPERANTE PENTRU ROMANIA


Echipa nationala a Romaniei a remizat luni seara, scor 0-0, in prima partida din cadrul Grupei C a EURO 2008, disputata in fata reprezentativei Frantei, insa nu a reusit sa trimita nici un sut pe spatiul portii in cele 90 de minute de joc.
„Tricolorii“ au debutat cu o remiza alba la Europene, in fata unui adversar care a aratat destule carente si care s-a temut la fel de mult de infringere.
Partida de la Zurich a fost una extrem de tacticizata, graitor fiind faptul ca in prima repriza s-a expediat un singur sut pe spatiul portii, si acela dintr-o deviere, romanii lasind impresia ca ar fi putut obtine mai mult daca ar fi fortat in atac.
Prima ocazie mai importanta a meciului a venit in minutul 8, insa Mutu a fost blocat in momentul sutului, in marginea careului.
Replica francezilor a venit dupa numai un minut, Anelka trimitind pe linga poarta din interiorul careului.
Cea mai importanta faza a primei reprize s-a consumat in minutul 17, cand Lobont l-a blocat pe Malouda, scapat singur spre poarta.
Partea a doua a jocului a debutat tot cu o ocazie a lui Malouda, in minutul 49.
Cea mai mare ocazie de gol a meciului le-a apartinut francezilor, Benzema trimitand slab, din interiorul careului, si dandu-i posibilitatea lui Lobont sa retina.
Desi nu au excelat in ofensiva, elevii lui Victor Piturca puteau obtine toate cele trei puncte, insa in prelungiri romanii nu au stiut sa gestioneze bine o faza fixa in apropierea careului advers.
S-a terminat pana la urma 0-0 si ambele echipe continua sa spere la calificare.

Niciun comentariu: