IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 22 iunie 2008

RUSIA A DAT LOVITURA


  • Echipa nationala a Rusiei s-a calificat sambatat seara in sferturile de finala ale Campionatului Eruopean, dupa ce s-a impus in fata formatiei similare a Olandei cu scorul de 3-1 (1-1;0-0), dupa prelungiri.
Rusia si Olanda au oferit un fotbal total, ambele echipe fiind adepte ale atacului, ale jocului-spectacol.
Rusii au inceput foarte bine meciul si au trecut pe langa deschiderea scorului inca din minutul 8, la lovitura de cap a lui Pavlyucenko. Olandezii nu s-au lasat invitati prea mult la joc si au replicat cu doua ocazii mari, venite intr-un interval de doar 10 minute. Mai intii, in minutul 19, la o patrundere a lui Sneijder, al carui sut a fost blocat in ultimul moment, iar apoi Van der Vaart a executat bine o lovitura libera, lui Ruud Van Nisterlooy lipsindu-i foarte putin pentru a impinge mingea in plasa.
Finalul primei reprize le-a apartinut rusilor, care l-au pus la incercare pe Van der Saar, prin Arsavin (32’) si Kolodin (39’).
Desi au inceput mai bine partea a doua a jocului, batavii s-au vazut condusi cu scorul de 1-0, in minutul 56, cand Pavlyuchenko a reusit sa-l invinga pe Van der Sar, dupa o centrare a lui Semak.
Olandezii nu au resimtit socul primirii golului si s-au aruncat in avanposturi, Ruud Van Nisterlooy restabilind egalitatea in minutul 86, la o faza fixa.
In prelungiri a existat practic o singura echipa, rusii ratand foarte mutl, dar reusind sa si inscrie prin Torbinski si Arsavin.

Niciun comentariu: