IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 11 iunie 2008

PORTUGALIA, CU UN PICIOR IN „SFERTURI“


  • Echipa nationala a Portugaliei s-a impus miercuri seara cu scorul de 3-1 (1-1) in fata formatiei similare a Cehiei, intr-un meci contand pentru Grupa A a Campionatului European.

In derby-ul Grupei A a Campionatului European de fotbal, nationala Portugaliei a demonstrat ca este una dintre pretendentele la castigarea trofeului, dupa ce s-a impus in fata Cehiei si a acumulat sase puncte din tot atatea posibile.
Lusitanii au avut un inceput perfect de joc, in minutul 8 Deco deschizand scorul.
Ronaldo a patruns in careu, a fost blocat de portarul Cech, mingea a ricosat la Deco, mijlocasul portughez impingand-o in poarta, cu toata opozitia goal-keeper-ului ceh.

Elevii lui Bruckner nu au resimtit socul primirii golului si dupa numai zece minute au restabilit egalitatea, prin Sionko. Atacantul ceh a reluat perfect cu capul, din interiorul careului, dupa un corner executat perfect de Plasil.
Portughezii puteau intra la pauza in avantaj, insa Cech a respins greu sutul lui Ronaldo, in minutul 40.
Repriza secunda a adus un joc mai spectaculos, cu mai multe ocazii la cele doua porti.
Primii care puteau marca au fost portughezii, insa Nuno Gomes (53’) si Simao (56’) nu l-au putut invinge pe Cech.
Dupa numai trei minute, cehii si-au trecut in cont o mare ratare, Baros neputand sa impinga in poarta, din trei metri, mingea deviata bine de Ujfalusi.
Pana la urma, cei care au reusit sa puncteze au fost portughezii, prin Cristiano Ronaldo, in minutul 63, cu un sut plasat, din interiorul careului.
Finalul de joc le-a apartinut cehilor, insa ocaziile importante la poarta lui Ricardo au lipsit, desi pe teren a intrat si uriasul Koller. Ba mai mult, cei care au marcat au fost tot portughezii, Quaresma stabilind scorul final de 3-1, pe contraatac.
In urma acestui rezultat, portughezii se pot gandi deja la sferturile de finala, in timp ce elevii lui Bruckner trebuie sa astepte disputarea ultimei partide din grupa.

Niciun comentariu: