IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 5 iunie 2008

MEJUTO GONZALES VA ARBITRA PARTIDA ROMANIA – FRANTA


Meciul Romania – Franta, din 9 iunie, din grupa C, de la Euro-2008, va fi arbitrat de o brigada din Spania, avandu-l la centru pe Manuel Mejuto Gonzalez, a anuntat UEFA.
Mejuto Gonzalez va fi ajutat la cele doua linii de Juan Carlos Jimenez Juste si Jesus Guadamuro Calvo.
Arbitru de rezerva va fi portughezul Olegario Benquerenca.
Meciul Romania – Franta, primul al grupei C din care mai fac parte Olanda si Italia, se va disputa la Zurich, luni, de la ora 19.00.
Gonzalez i-a mai arbitrat pe „tricolori“ in urma cu cinci ani, la partida cu Danemarca, scor 2-5, din preliminariile Euro-2004.
Echipele romanesti si jucatorii romani nu au amintiri placute de la meciurile conduse de arbitrul spaniol, in varsta de 43 de ani. In martie 2003, Mejuto Gonzalez a arbitrat meciul Romania – Danemarca, scor 2-5, din grupa a doua de calificare la Campionatul European din 2004, disputat pe fostul Stadion „National“ din Complexul Sportiv „Lia Manoliu“.
In august 2007, cu Gonzalez la centru, Dinamo Bucuresti a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, meciul cu Lazio Roma, contand pentru mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.
Manuel Mejuto Gonzalez a arbitrat constant meciuri din fazele superioare ale Ligii Campionilor, fiind la centru in finala din 2005, AC Milan – Liverpool, 6-5 pentru englezi dupa penaltiuri, italienii avand 3-0 la pauza.

Niciun comentariu: