IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 15 iunie 2008

RUSIA A TRIMIS GRECIA ACASA


  • Echipa nationala a Rusiei s-a impus sambata seara cu scorul de 1-0 (1-0) in fata formatiei similare a Greciei si continua sa spere la un loc in „sferturi“.

Chiar daca a renuntat la defensiva „betonata“ din meciul cu Suedia, Grecia nu a reusit un meci extraordinar in fata Rusiei si s-a vazut eliminata de la acest turneu final.
Prima mare ocazie a venit de-abia dupa aproximativ un sfert de ora, la sutul lui Pavlyucenko, pentru ca peste cateva minute, Semshov fiind aproape de un autugol, dupa o centarre a lui Basinas.
Pana la urma, marele gafeur nu a fost Semshov, ci portarul grec Nikopolidis. In minutul 33, acesta a iesit gresit dupa o minge care oricum se ducea în lateral, iar Semak a ajuns înaintea sa si a recentrat-o în fata portii goale, de unde Zyrianov a trimis-o in poarta.
In repriza secunda, Pavlyucenko a fost principalul pericol la poarta lui Nikopolidis, reusind sa treaca cu usurinta în mai multe randuri de fundasii adversi.
Pe final, grecii au fortat prin Charisteas, Basinas si Karagounis, insa nu au reusit sa restabileasca egalitatea.
Victorie la limita pentru Rusia, care spera la o victorie in fata Suediei in ultima etapa. De partea cealalta, Grecia paraseste turneul.

Niciun comentariu: