IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 27 iunie 2008

UN BRAZILIAN IN PROBE LA POLI IASI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca fotbalistul brazilian Vagner de Jesus Oliveira a venit in probe la formatia pregatita de Ionut Popa.
„In aceasta perioada suntem in discutii cu mai multi impresari pentru aducerea in probe a unor mijlocasi si a unor atacanti. Astazi (n.r. – vineri) va ajunge la Debrecen fotbalistul brazilian Vagner de Jesus Oliveira. Nu stim prea multe date despre acest jucator. Este nascut pe 3 decembrie 1984 si poate evolua atit mijlocas cit si atacant. A fost adus in probe de un impresar strain si am inteles ca a evoluat ultima data la o echipa din liga a II-a din Brazilia“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a spus ca negociaza in continuare pentru achizitionarea lui Cristian Bratu si aducerea a inca doi jucatori straini: „Purtam discutii in aceste zile cu cei de la Dacia Mioveni pentru achizitionarea lui Cristian Bratu, jucator care se pregateste deja cu echipa noastra, la Debrecen. Speram, de asemenea sa mai aducem pina luni cel tirziu inca doi jucatori straini in probe, un mijlocas si un atacant. ~ntimpinam ceva probleme deoarece e destul de dificil sa le obtinem viza pentru Ungaria“.

Niciun comentariu: