IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 29 iunie 2008

TRAIAN MARC VA SEMNA CU POLI IASI UN CONTRACT PE TREI ANI


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat duminica faptul ca a discutat cu portarul Traian Marc, aflat la final de contract cu gruparea din dealul Copoului, si acesta din urma isi va prelungi intelegrea cu echipa pregatita de Ionut Popa, pentru inca trei ani.
„Marc a terminat in aceasta vara contractul cu noi si si-a manifestat intentia de a pleca in alta parte. Noi l-am lasat sa mearga la Forex Brasov, insa nu s-a inteles cu cei de acolo si atunci a revenit in cantonamentul nostru de la Debrecen. ~n principiu ne-am inteles cu el si Traian Marc va semna cu noi pentru inca trei ani“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca luni va incerca sa rezolve problema vizelor pentru Gustavo Paruolo si Svetozar Mijin: „Paruolo si Mijin ar trebui sa ajunga in cantonamentul echipei noastre marti sau miercuri. Totul depinde de modul in care reusim sa le obtinem viza de Ungaria. Voi incerca luni sa rezolv aceasta problema pentru ca acestia sa se alature lotului in cantonamentul de la Debrecen. Nu s-a pus pana acum problema de a renunta la serviciile celor doi jucatori. Ei au fost invoiti pana acum si urmeaza sa ajunga la Debrecen. O decizie finala in privinta lor va fi luata la finalul cantonamentului din Ungaria.“

Niciun comentariu: