IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 22 iunie 2008

SPANIA A TRIMIS "SQUADRA AZZURA" ACASA


  • Echipa nationala a Spaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce s-a impus duminica seara in fata Italiei, dupa penalty-uri, cu scorul de 4-2 (0-0).

Departe de a fi un meci spectaculos, partida Spania – Italia a adus fata in fata doua forte ale continentului, care s-au respectat prea mult si au lasat in multe momente impresia ca prefera sa se apere aglomerat decat sa atace.
Chiar si asa, spaniolii au fost mult mai prezenti in joc si, dupa ce Buffon s-a remarcat la sutul lui Silva, din marginea careului, in minutele 15 si 16, arbitrul Fandel a refuzat doua penalty-uri ibericilor, la faulturile in careu asupra lui Torres si Villa.
Pana la pauza, spaniolii au continuat sa fie mai periculosi, insa Buffon n ua putut fi invins de Villa (24’) si Silva (31’, 37’).
La prima ocazie mai importanta la poarta spaniolilor, italienii puteau deschide scorul, in minutul 61, insa Casillas a respins din cadere, cu piciorul, sutul lui Camoranesi, din opt metri.
La cealalta poarta, in minutul 81, Buffon respinge gresit o minge si este aproape de un autogol, insa este salvat de bara.
In prelungiri, italienii sunt mai periculosi, insa Casillas scoate de sub bara mingea trimisa cu capul de Di Natale (96’) si se ajunge la penalty-uri.
Pentru spanioli a ratat doar Guiza, in timp ce de la italieni nu au transformat lovitura de la 11 metri De Rossi si Di Natale.
Ibericii merg in semifinala, acolo unde vor intalni Rusia, pe care au spulberat-o in grupe cu scorul de 4-1, insa „Zbornaia“ promite razbunare.

Niciun comentariu: