IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 30 iunie 2008

IN PRIMUL AMICAL DIN ACEASTA VARA: POLI IASI A REMIZAT CU FC BIHOR


Echipa Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), prima partida amicala disputata in aceasta vara, luni, la Debrecen, in Ungaria, in compania formatiei de liga a II-a, FC Bihor.
Pentru ieseni a marcat Tincu, in minutul 43.
Antrenorul Ionut Popa a inceput partida cu urmatorul „11“: Oghinciuc - Radulovici, Ad. Ilie, Kalai, Apetroaie - Bratu, Straton, Alivodici, Tincu, Viveiros – Vagner.
Dupa pauza, Poli Iasi a evoluat in formula: Balan - Radulovici, Ad. Ilie, Kalai, Plugaru - Bratu, Straton, Buhusi, Tincu, Viveiros – Palimaru.
Initial partida trebuia sa se desfasoare la aproximativ 30 km de Debrecen, dar o ploaie torentiala a afectat suprafata de joc, iar meciul s-a disputat paina la urma pe terenul sintetic din cantonamentul iesenilor.
La finalul partidei, antrenorul Ionut Popa s-a declarat multumit de evolutiile lui Radlovici si Bratu.
„A fost un meci in care i-am testat pe jucatorii nou-veniti.
Dintre acestia mi-au placut Radulovici si Bratu. Vagner este un jucator brazilian, tehnic, dar se vede ca este in urma cu pregatirea. Sper sa se adapteze programului si voi vedea in meciurile viitoare cum va evolua. S-a vazut ca baietii sunt putin obositi dupa saptamana de antrenamente intense. In partidele viitoare voi folosi si titularii, pentru a face primele analize ale nivelului pregatirilor“, a declarat Ionut Popa.

Niciun comentariu: