IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 26 iunie 2008

POLI IASI VA DISPUTA PRIMUL AMICAL DIN ACEASTA VARA CU FC BIHOR


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat joi ca gruparea din dealul Copoului va disputa primul amical din aceasta vara in compania formatiei de liga a II-a FC Bihor.
„Avand in vedere ca si jucatorii echipei FC Bihor se afla intr-un stagiu de pregatire in Ungaria, am decis sa jucam un meci amical cu ei luni, 30 iunie, de la ora 17.30, la Debrecen. Urmatoarele meciuri amicale ale noastre in Ungaria vor fi: pe 2 iulie cu Nyáregyháza, de la ora 18.00, pe 5 iulie cu Debrecen, de la ora 18.00, pe 7 iulie cu Diósgyör, de la ora 18.00, pe 9 iulie cu Ujpest, de la ora 17.00, si pe 11 sau 12 iulie din nou cu Nyáregyháza sau cu FC Bihor, de la ora 11.00“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca la intoarcerea in tara formatia din dealul Copoului va mai disputa trei jocuri de verificare: „Dupa revenirea de la Debrecen, vom mai disputa inca trei jocuri de verificare. Pe 15 iulie, vom juca un amical cu FCM Bacau, iar pe 17 iulie cu Cetatea Suceava. Pe 19 iulie vrem sa organizam un meci de prezentare a lotului cu care vom aborda noua editie de campionat, dar nu am stabilit inca echipa cu care vom juca. Noi ne-am dori sa invitam o formatie din strainatate.“
In aceste jocuri amicale, antrenorul Ionut Popa va avea ocazia sa-i vada la lucru pe jucatorii nou-veniti, Nuno Viveiros, Cristian Bratu si Miroslav Radulovic, dar si pe ceilalti fotbali[ti asteptati de tehnicianul gruparii din dealul Copoului sa ajunga pana la finalul acestei saptamani la Debrecen.

Niciun comentariu: