IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 25 iunie 2008

GERMANIA S-A CALIFICAT IN FINALA


Echipa nationala a Germaniei s-a calificat in finala Campionatului European, dupa ce s-a impus miercuri seara, cu scorul de 3-2 (1-1), in fata formatiei similare a Turciei.
Tinand cont de problemele mari de lot din lotul Turciei, nemtii au facut greseala de a incepe meciul ferm convinsi ca se vor distra cu elevii lui Fatuh Terim.
De cealalta parte, turcii si-au vazut de joc si au pus in pericol poarta lui Lehmann inca din primele minute, insa Kazim (7’) si Altintop (9’) nu l-au putut invinge pe goal-keeper-ul neamt.
Dupa alte patru minute, Kazim a nimerit transversala, insa nemtii nu prea intelegeau ce li se intimpla si in minutul 22 Ugur Boral a deschis scorul, dupa ce Kazim nimerise din nou bara.
Totusi, la primul sut pe poarta, nemtii au restabilit egalitatea in minutul 26, prin Shweinsteiger.
Dupa pauza, partida a scazut in spectaculozitate si la prima ocazie mai importanta, Klose a adus Germania in avantaj, in minutul 79, dupa o grava greseala a lui Rustu, insa turcii au revenit, asa cum ne-au obisnuit, si au restabilit egalitatea prin Senturk, in minutul 86.
Cand toata lumea astepta prelungirile, Lahm a speculat o greseala in defensiva Turciei si a inscris golul unei calificari mincinoase, daca tinem cont ca elevii lui Terim au dominat partida la toate capitolele.

Niciun comentariu: