IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 7 iunie 2008

DORINTE MARI PENTRU PORTUGHEZI

  • Partida Portugalia – Turcia, contand pentru prima etapa a Grupei A a Campionatului European, se va disputa sambata, de la ora 21.45, si va fi transmisaIn direct de TVR 1

La ultimele competitii de anvergura, Euro 2004 si CM 2006, portughezii au fost vazuti de fiecare data printre favoriti, insa au dezamagit.
In urma cu patru ani, chiar la ei acasa, Deco, Cristiano Ronaldo si Quaresma s-au aflat foarte aproape de titlul continental, insa in finala de la Lisabona au fost invinsi de greci.
Doi ani mai tarziu, la Mondiale, portughezii au terminat pe locul al patrulea, fiind invinsi in finala mica de Germania, cu scorul de 3-1.
Desi sunt cotati din nou printre favoriti, portughezii nu se prezinta ca o formatie invincibila, asta si din cauza faptului ca „starul“ Cristiano Ronaldo nu a rupt gura targului la nationala, desi a reusit sa castige Liga Campionilor cu echipa de club, Manchester United.
In plus, selectionerul Luiz Felipe Scolari se confrunta si cu o alta problema, lipsa de forma a lui Deco, jucator care a avut probleme la Barcelona cu antrenorul Frank Rijkaard.
Antrenorul portughezilor, Luiz Felipe Scolari, nu s-a aratat foarte optimist inaintea acestui turneu final: „Vor fi 16 echipe, fiecare avand 6,2 % sanse de a c`stiga turneul. Daca vom avansa in sferturi, sansele noastre vor creste la 14,2 % si tot asa cu fiecare tur trecut. Totusi, avem o echipa buna, asta e clar!“
In cealalta tabara, lucrurile par a sta destul de rau, atata timp cat „Imparatul“, asa cum este supranumit antrenorul Fatih Terim, si-a pus fanii `n cap dupa ce nu i-a convocat pentru acest turneu final pe Hakan {ukur si Kubilay Basturk. In schimb, Terim l-a luat pe Hamit Altintop, care este accidentat.
Partida de la Geneva va fi condusa la centru de germanul Herbert Fandel, ajutat la cele doua margini de conationalii sai Carsten Kadach si Volker Wezel.

Niciun comentariu: