IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 7 iunie 2008

GAZDELE VOR SA INCEAPA CU DREPTUL


  • Primul meci al Campionatului European din acest an va aduce fata in fata, sambata seara, de la ora 19.00, tara gazda – Elvetia – si nationala Cehiei. Partida va fi transmisa in direct de TVR 1.

Starea de spirit in tabara elvetienilor nu este una tocmai buna inaintea partidei de sambata.
Astfel, Kobi Kuhn trece prin momente dramatice dupa ce sotia sa, cu care traieste de 43 de ani, a fost luni la un pas de moarte, pierzandu-si cunostinta iîn urma unei crize de epilepsie. Selectionerul helvet a parasit marti dupa-amiaza cantonamentul de la „Panorama Resort & Spa“ si a petrecut ultimele doua nopti alaturi de Alice, intr-un spital din Zürich. Vineri dimineata, Kuhn a revenit in cantonamentul echipei.
Sirul problemelor nu se opresc aici pentru elvetieni. Acestia au avut ceva probleme cu suporterii dupa amicalul castigat in fata Liechtenstein, scor 3-0. La acel meci, disputat la St. Gallen, atacantul Marco Streller, de la Basel, a fost fluierat copios de fani. Imediat dupa meci, jucatorul a spus ca vrea sa renunte la echipa nationala. Colegii sai si selectionerul Kobi Kuhn au reactionat imediat. „Eu, in calitate de capitan al echipei, nu pot accepta ceea ce i se întampla lui Marco“, a spus Frey, in timp ce Kuhn a anuntat: „Streller va fi titular“.
De partea cealalta, cehii sint extrem de optimisti inaintea partidei de astazi. „I-am spus si lui Spycher, coechipierul meu la Frankfurt, ca vom castiga cu 7-0. Socoteala e simpla. Noi i-am batut pe nemti cu 3-0, ei au pierdut cu 4-0, deci diferenta e de sapte goluri“, a spus in gluma atacantul ceh Martin Fenin.
Partida de debut a Campionatului European va fi arbitrata la centru de italianul Roberto Rosetti.
La aceasta partida, care se va disputa pe stadionul din Basel, Rosetti va fi ajutat la cele doua margini de conationalii sai Alessandro Griselli si Paolo Calcagno.

Niciun comentariu: