IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 13 iunie 2008

ROMANIA, LA UN PAS DE O MARE VICTORIE


  • Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata in compania Italiei, intr-un meci contand pentru Grupa C a Campionatului European.

Un meci interzis cardiacilor. Asta a reprezentat cea de-a doua partida a „tricolorilor“ la Campionatul European. Dupa o remiza alba cu Franta, in care au demonstrat ca stiu doar sa se apere, nu si sa atace, in partida cu Italia, tricolorii au aratat o alta fata. Inca din minutul 1, Mutu a amenintat buturile lui Buffon.
A urmat un sfert de ora in care Lobont a demonstrat ca este un portar de clasa mondiala, remarcandu-se la sutul lui Del Piero (9’) si la mingea expediata cu capul de Toni (16’).
Prima mare ocazie la poarta italienilor a venit in minutul 19, cand mingea expediata de Chivu, din lovitura libera, de la 20 de metri, a fost deviata in bara.
In minutul 41, Lobont a iesit din nou la rampa cu trei interventii senzationale, pentru ca in prelungirile reprizei Toni sa inscrie, insa din pozitie de off-side.
Parte a doua a jocului a inceput cum nu se putea mai bine pentru „tricolori“, Mutu speculand o pasa inapoi a lui Zambrotta si inscriind pentru 1-0.
Bucuria romanilor a durat numai un minut, Panucci restabilind egalitatea dupa un corner.
Au urmat 20 de minute in care s-a jucat mai mult la centrul terenului si a venit minutul 80, cand Daniel Niculae a fost faultat in careu. A executat Mutu, insa Buffon a reusit sa apare.
S-a terminat 1-1 si Romania continua sa spere la calificare, ramanind totusi cu dezamagirea ca a ratat o ocazie uriasa de a castiga in fata campioanei mondiale.

Niciun comentariu: