IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 10 iunie 2008

SPANIA A UMILIT RUSIA



  • Echipa nationala a Spaniei s-a impus marti seara, in primul meci al Grupei D a Campionatului European, cu scorul de 4-1 (2-0) in fata Rusiei.

Cu un atacant David Villa in zi de gratie, nationala Spaniei a surclasat Rusia, intr-un meci ce parea extrem de echilibrat la prima vedere.
Ibericii si-au anuntat intentiile ofensive inca din primele minute, Torres trimitand putin pe langa poarta, in minutul 7, din interiorul careului.
Replica rusilor a venit in minutul 17, cand Semsov a trimis pe langa poarta din interiorul careului.
Dupa alte trei minute, spaniolii au reusit deschiderea scorului, Villa trimitand in poarta goala, din zece metri, dupa o actiune a lui Torres pe partea stanga.
Echipa lui Guus Hiddink a replicat aproape imediat, peste doar doua minute Jirkov nimerind bara portii lui Casillas, dupa o minge centrata de Pavlyuchenko.
Scapati cu fata curata, spaniolii au reluat atacurile si in minutul 44 Villa a punctat pentru 2-0, dupa o actiune de toata frumusetea a lui Iniesta.
In partea a doua a jocului, rusii au cazut fizic, in timp ce spaniolii au continuat sa combine foarte bine pana in fata careului lui Akinfeev. Villa a avut din nou ocazia de a marca in minutul 60, dar a fost blocat exact in momentul sutului.
Cu un sfert de ora inainte de finalul jocului, Villa si-a trecut in cont hat-trick-ul, cu o reusita de manual.
Pe final, insistenta lui Pavlyuchenko a dat roade, acesta reusind sa inscrie golul de onoare in minutul 86.
Nu acesta avea sa fie scorul final, Fabregas punctand pentru 4-1, in primul minut al prelungirilor.
Dupa o prestatie incantatoare, Spania se anunta deja a fi o candidata la cucerirea trofeului, in timp ce pentru rusi se anunta vremuri grele.

Niciun comentariu: