IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 12 iunie 2008

LECTIE TACTICA PREDATA DE CROATI


  • Echipa nationala a Croatiei s-a impus joi seara cu scorul de 2-1 (1-0) in fata formatiei similare a Germaniei, intr-un meci contand pentru Grupa B a Campionatului European.

Rezultatele foarte bune obtinute de croati in preliminarii s-au dovedit a fi nu tocmai intamplatoare, acestia demonstrand si la turneul final ca reprezinta o formatie foarte buna.
In partida cu Germania, croatii au inceput foarte bine si au deschis scorul in minutul 24, prin Simic, care a impins cu latul mingea in poarta.
Pana la pauza, croatii isi puteau majora avantajul, insa Kranjcar nu l-a putut invinge in minutele 30 si 42 pe Lehmann, din postura de singur cu portarul german.
Dupa pauza, pe fondul dominarii jocului de nemti, cei care au marcat au fost tot croatii, prin Olic, in minutul 62, care a impins in poarta, din trei metri, o minge respinsa de Lehmann, dupa sutul lui Kranjcar.
Pana la urma, nemtii au reusit si ei sa inscrie, in minutul 79, prin Podolski, prea putin pentru a obtine macar un punct, in conditiile in care pe final de joc Schweinsteiger a fost eliminat pentru lovirea adversarului.

Niciun comentariu: