IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 8 iunie 2008

„PANZERELE“ NU CONCEP SA PIARDA


  • Al doilea meci al Grupei B a Campionatului European programeaza disputa Germania – Polonia, partida care va avea loc duminica, de la ora 21.45, si va fi transmisa in direct de TVR 1.

Nemtii isi doresc sa obtina la acest turneu final al patrulea titlu european dupa 12 ani.
In ultimele trei Campionate Europene, Germania a lasat o impresie negativa, parasind competitia pe usa din dos, fiind eliminati de fiecare data inca din faza grupelor.
Pentru atingerea obiectivul propus, nemtii mizeaza pe tineretea si dorinta de afirmare a tehnicianului Joachim Low, dar si pe experienta unor jucatori precum Ballack, Kuranyi sau Podolski.
De cealalta parte, antrenorul polonezilor, Leo Beenhakker a reusit sa tina departe nationala de scandalul de coruptie din campionatul intern, jucatori precum Boruc (Celtic), Golanski, Michal Zewlakow (Olympiakos), Krzynowek (Wolfsburg), Lewandovski ({ahtior) sau Wichniarek (Bielefeld) evoluind la echipe din strainatate.
Chiar daca jucatorii de astazi n-au valoarea celor din anii '70, cand Polonia a terminat pe locul III la Mondialele din Germania (1974) si Argentina (1978), tehnicianul olandez i-a condus la un triumf impresionant in calificari, unde lesii s-au impus in fata unor echipe mai bine cotate, precum Portugalia si Serbia. Realizarea e cu atat mai semnificativa cu cat pe de-o parte, Polonia e pentru prima oara la un Euro, iar pe de alta parte, reprezinta un ascendent important pentru o tara care va organiza urmatorul turneu final.

Niciun comentariu: