IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 1 aprilie 2008

BALBA ARE DIN NOU PROBLEME CU POLITIA!


In noaptea de luni spre marti, atacantul echipei Poli Iasi, aflat la volanul unei masini Audi Q 7, proprietate personala, a fost protagonistul unei urmariri ca in filme pe strazile din centrul Iasului.
„Agentii aflati in trafic in noaptea de luni spre marti au inceput sa urmareasca masina dupa ce au observat ca soferul avea o viteza foarte mare. Ionut Balba, aflat la volan, nu a oprit la somatiile politistilor si, in incercarea de a scapa de agentii de politie a izbit masina intr-un stalp! Accidentul s-a produs in jurul orei 2.40. Nu au fost victime“, a declarat comisarul sef Liviu Zanfirescu, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.
Seful Politiei a mai declarat ca marti Ionut Balba a fost chemat la audieri insa, pana la ora 15.00, nu a ajunsese la Politie pentru a da mai multe declaratii in legatura cu accidentul in care a fost implicat.
„Daca nu se va prezenta la audieri il vom aduce la Politie cu mandat de aducere. Am dispus ca masina sa fie ridicata de la locul accidentului“, a mai declarat seful IPJ Iasi.
Pe 13 februarie 2007, Balba a fost prins baut la volan, scapand doar cu suspendarea permisului pe trei luni, dupa o posibila interventie a comisarului Ioan Cotuna, ruda fotbalistului, pentru ca pe 6 martie 2007 sa fie surprins de Politia Rutiera la volanul masinii colegului sau Cristian Silvasan, desi avea permisul suspendat.
Atunci, procurorii ieseni au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva atacantului de la Poli Iasi, acesta scapand cu o amenda administrativa de 1.000 de lei.
(In poza, masina lui Balba intrata in stalp)

Niciun comentariu: