IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 aprilie 2008

SORIN BOCA: „ASTEPTAM SA FIE VREO 600 DE SUPORTERI IESENI LA VASLUI!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca se asteapta ca la partida de sambata, de la Vaslui, elevii lui Ionut Popa sa fie sustinuti de 500-600 de suporteri.
„Este un meci important pentru noi si de aceea am luat decizia de a sprijini din nou deplasarea galeriei. Vom pune la dispozitia fanilor 7 autobuze si 4 autocare, care vor pleca in ziua meciului, de la ora 15.00 din fata Salii Polivalente din Iasi. Potrivit intelegerii cu gruparea din Vaslui, avem reciprocitate pentru 500-600 de bilete. Accesul în mijloacele de trasport care ii vor duce pe suporteri la meci va fi facut pe baza de tabel si act de identitate. nici nu va avea buletinul la el nu va putea fi luat“, a declarat Sorin Boca.
Oficalul iesean a mai spus ca a discutat cu sefii galeriei iesene pentru a nu aparea incidente la acest meci: „Am discutat cu sefii galeriei nasotre si i-am avertizat ca in cazul in care se vor repeta incidentele de la partida de la Buzau, riscam sa ne fie suspendat terenul. Cred ca nici ei nu-si doresc acest lucru, pentru ca echipa are nevoie de ei in ultimele meciuri care au mai ramas de jucat si care sunt foarte importante. Pentru a evita incidentele, am apelat la jandarmi, iar în fiecare mijloc de transport vor fi 4 agenti de paza. ~n plus, am discutat cu responsabilii de la Jandarmeria Iasi si Vaslui ca autobuzele si autocarele cu suporterii nostri sa fie escortate pe tot traseul”.

Niciun comentariu: