IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 15 aprilie 2008

PESTE 800 DE IESENI ISI VOR SUSTINE ECHIPA LA VASLUI


Liderul galeriei Politehnica Iasi, Marius Srainer, a declarat marti ca echipa lui Ionut Popa va fi sustinuta la Vaslui, sambata, de peste 800 de suporteri.
„Asa cum s-a întamplat de fiecare data cand am jucat la Vaslui, si la acest meci vom face deplasarea foarte multi suporteri. Cred ca vom fi în jur de 800, iar autobuzele si microbuzele vor fi puse la dispozitie de catre clubul Politehnica. Tinand cont ca nu am pierdut niciodata la Vaslui, asa speram sa se întample si sambata, ba mai mult, ne dorim primul succes în deplasare din acest campionat", a declarat liderul galeriei iesene, Marius Srainer, care a facut un apel la membrii galeriei sa se comporte civilizat în tribune, pentru a nu aparea incidente între fanii celor doua echipe.
"Mergem cu ganduri pasnice la Vaslui, pentru a ne sustine echipa, nu vrem sa intram în conflict cu vasluienii, chiar daca este binecunoscuta rivalitatea dintre noi. Speram sa nu existe incidente nici în tribune si nici în afara stadionului si fac un apel atat la suporterii ieseni care vor face deplasarea la Vaslui, cat si la fanii echipei gazda, sa dea dovada de fair-play", a spus Srainer.
Suporterii ieseni vor pleca spre Vaslui sambata, de la ora 14.30, din fata Salii Polivalente, cu sase autocare si opt microbuze.
Meciul FC Vaslui – Politehnica Iasi, din etapa XXX-a a Ligii I, se va juca sambata, de la ora 18.30 si va fi transmis de Telesport.

Niciun comentariu: