IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 8 aprilie 2008

DRAGOMIR A SEMNAT CONTRACTUL CU ANTENA 1-RCS&RDS


Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat marti ca a semnat contractul pentru drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I, cu concernul Antena 1-RCS&RDS, în varianta prevazuta de caietul de sarcini pentru care s-a licitat.
„Am semnat contractul cu Antena 1. S-a semnat în varianta prevazuta în caietul de sarcini. LPF va stabili zilele si orele la care se vor desfasura meciurile“, a declarat marti presedintele LPF, Dumitru Dragomir.
Castigatorii drepturilor TV pentru Liga I nu au putut semna luni contractul cu Liga Profesionista de Fotbal din cauza faptului ca, initial, cele doua parti nu s-au înteles si, în final, reprezentantii concernului media nu au avut cui înmana documentele.
Consortiul format din Antena 1 si RCS&RDS a castigat pe data de 31 martie licitatia pentru drepturile TV pentru urmatoarele trei sezoane ale Ligii I de fotbal, dupa ce a oferit 85 de milioane de euro fara TVA. Drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I sunt pentru sezoanele 2008/2009, 2009/2010 si 2010/2011.

Niciun comentariu: