IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 8 aprilie 2008

SORIN BOCA: „VREM MACAR UN PUNCT LA RAPID!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca spera ca gruparea din dealul Copoului sa plece neinvinsa din „Giulesti“.
„E clar ca ne asteapta un meci foarte greu, in fata unei echipe de top, care lupta pentru calificarea intr-o cupa europeana. Noua ne lipsesc mai multi jucatori, accidentati sau suspendati, dar chiar si asa mingea este rotunda si avem si noi sansa noastra. Vrem macar un punct la Rapid! Daca vor fi trei cu atat mai bine! Ma bazez pe dorinta de afirmare a jucatorilor nostri care au evoluat mai putin si care trebuie sa demonstreze ca merita un loc de titular“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca spera ca antrenorul Ionut Popa sa nu fie suspendat marti de catre Comisia de Disciplina: „Domnul Popa este chemat astazi (n.r. – marti) la Comisia de Disciplina, unde va da explicatii vizavi de comportamentul pe care l-a avut in timpul partidei cu Pandurii Targu Jiu, cand arbitrul asistent Miklos Nagy a spus ca tehnicianul l-a jignit, si in legatura cu incidentul de vineri avut cu Bogdan Mara, in timpul partidei cu Unirea Urziceni. Eu sper ca membrii Comisie vor intelege ca nu s-a intamplat nimic in asa-zisul incident cu Mara, jucatorul chiar recunoscand acest lucru. Nu cred ca se impune luarea vreunei masuri impotriva antrenorului nostru“.
Sorin Boca a mai precizat ca formatia din dealul Copoului va face deplasarea la Bucuresti, pentru meciul cu Rapid, cu avionul: „Astazi (n.r - marti), la ora 13.00, baietii vor pleca spre Bucuresti cu avionul, cu o cursa de linie si vor fi cazati la Mogosoaia. In ceeea ce priveste intoarcerea in Iasi, jucatorii vor veni joi, tot cu avionul, cu o cursa de linie, in timp ce staff-ul va veni autocarul, deoarece nu am gasit bilete pentru toti“.

Niciun comentariu: