IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 11 aprilie 2008

SORIN BOCA: „AVEM O SINGURA VARIANTA, VICTORIA CU UTA!“

Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat vineri ca elevii lui Ionut Popa au ca singura varianta pentru meciul de duminica, de pe teren propriu, cu UTA, victoria.
„Am ajuns sa tremuram pe final de campionat. Ne asteapta un meci decisiv pentru a ne atinge obiectivul. Cred ca pentru UTA aceasta este ultima sansa pentru salvarea de la retrogradare! Jucatorii nostri au demonstrat in atatea meciuri ca pot obtine rezultate bune, daca se mobilizeaza. Sunt convins ca acum pot face un joc bun si castiga meciul de duminica. Avem o singura varianta, victoria!“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca la partida dintre Poli si UTA vor asista si 70 de detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi: „Avem un parteneriat cu Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, prin care persoanele private de libertate, cu un comportament bun, au permisiunea de a veni la stadion. LA solicitarea lor, am acceptat ca 70 de persoanele private de libertate sa asiste la partida de duminica, Poli Iasi – UTA”.

Niciun comentariu: