IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 13 aprilie 2008

TREI PUNCTE DE AUR PENTRU POLI IASI


  • Formatia Poli Iasi a castigat cu scorul de 4-1 (2-0) partida disputata duminica, pe teren propriu, in compania echipei UTA, intr-un meci contand pentru etapa a XXIX-a a Ligii I.
Dupa trei meciuri care au ansemnat tot atatea infrangeri, iesenii au inceput in forta partida de duminica, decisi sa incheie repede conturile. Mai intai Cristea a incercat vigilenta lui Tudor cu un sut din lovitura libera de la 35 de metri, dupa care Miclea a reluat periculos cu capul, din interiorul careului (13’), insa Tudor a fost la post.
Minutul 18 avea sa aduca deschiderea scorului. Cristea a centrat perfect de partea stanga, iar Balba a fost tinut in careu de Simao. S-a dictat penalty si Cristea a transformat cu siguranta.
Dupa numai patru minute, acelasi Cristea a majorat avantajul gazdelor, atacantul iesean invingandu-l pe Tudor cu un un sut la coltul scurt, din marginea careului.
Iesenii puteau intra la pauza cu un avantaj de trei goluri, insa Miclea, ramas singur cu Tudor, l-a luat la tinta pe portarul advers.
Partea a doua a jocului a inceput dupa acelasi scenariu, cu iesenii in ofensiva, Balba punctand in minutul 56 pentru 3-0, cu un sut extraordinar, de la 20 de metri, aproape de vinclul portii aradene.
Dupa numai trei minute, Balba si-a trecut si el in cont dubla. Atacantul iesean a scapat singur cu Tudor, l-a driblat pe portarul oaspetilor si a inscris in poarta goala.
Cu un avantaj de patru goluri, gazdele au redus din turatie motoarele, permitandu-le aradenilor sa urce din ce in ce mai periculos spre poarta lui Branet.
Astfel, in minutul 87, Oliveira a avut sansa inscrierii golului de onoare, insa Branet a aparat penalty-ul dictat pentru un presupus fault in careu. A fost pana la urma 4-1, portarul gazdelor nemaiputandu-se opune la sutul lui Roszel, din minutul 90^2.

Niciun comentariu: