IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 28 aprilie 2008

SAH MAT DIN DOU MUTARI


  • Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 2-0 (0-0) partida disputata sambata, in deplasare, in compania echipei Gloria Bistrita, intr-u meci contand pentru etapa a XXXI-a a Ligii I.

Istoria partideie la Rghin s-a scris practic in patu minute, dupa o dubla a lui Coroian, dar cu largul concurs al arbitrului Sorin Corpodean.
Fara cativa titulari in primul “11”, Poli a inceput temator partida de la Reghin, cu Gloria Bistrita, asta si pe fondul unui arbitraj mai mult decat partinitor al lui Corpodean, care a acordat mai multe lovituri libere dn preajma careului lui Branet si i-a impins de la spate pe gazde, pana la 2-0, dupa care a arbitrat impecabil.
Astfel, prima faza mai pariculoasa la poarta ieseana am consemnat-o in minutul 2, cand Nalati a trimis putin pe langa poarta, din lovitura libera, de la 20 de metri, lateral stanga.
Dupa numai patru minute, Coroian a fost aproape de deschiderea scorului, insa Branet a respins in extremis mingea trimisa cu capul de mijlcoasul bistritean.
Forcingul gazdelor la poarta ieseana a continuat in minutul 11, cand Frasinescu, ramas nemacat in careu, a trimis pe langa poarta lui Branet.
Replica oaspetilor a venit de-abia in minutul 24, cand Cristea a executat bine o lovitura libera de la 25 de metri, insa Albut a retinut in doi timpi.
In minutul 35, Tilnca a ratat cea mai mare ocazie a gazdelor. Ramas singur cu Branet, dupa o pozitie suspecta de off-side, mijlocasul gazdelor a trimis slab si goal-keeper-ul iesenilor a respins.
Inceputul partii a doua a jocului a adus cea mai mare ocazie a iesenilor. Dupa un contraatac purtat in doi, Cristea i-a pasa bine lui Naidin care, ramas singur cu Albut, a sutat slab si i-a permis portarului gazdelor sa respinga.
Scapati cu fata curata, bistritenii reiau atacurile si in minutul 50, Tilinca scapa singur cu Branet si, dupa un contact cu portarul iesean, Corpodean dicteaza foarte usor penalty. Executa Coroian si inscrie.
Iesenii resimt socul primirii golului si dupa numai trei minute, acelasi Coroian dubleaza avanatajul gazdelor.
Era 2-0 pentru Gloria Bisrita si “zarurile erau deja aruncate”.
Pana la final, Branet s-a mai opus de doua ori in fata lui Hadzibulic (64’ si 76’), astfel ca Poli Iasi a contabilizat o noua infrangere in deplasare si ramane singura echipa fara victorie pe teren strain in aceasta editie de campionat, dar cu sanse mari de a se salva de la retrogradare.

Niciun comentariu: