IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 aprilie 2008

SORIN BOCA: „NE MAI TREBUIE SASE PUNCTE PENTRU A NE ATINGE OBIECTIVUL!“


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca gruparea din dealul Copoului mai are nevoie de sase puncte pentru a scapa de retrogradare.
„Au mai ramas de jucat patru etape si ne mai trebuie sase pouncte pentru a ne atinge obiectivul! Din pacate, am ajuns in situatia de a fi obligati sa castigam toate meciurile pe teren prorpiu pentru a nu mai avea griji. Dupa egalul de la Vaslui, moralul jucatorilor este bun si cred ca ne putem adjudeca toate cele trei puncte puse in joc in partida cu Dacia Mioveni“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca pentru Dacia Mioveni, partida cu Poli Iasi este ultima sansa de a mai spera ca pot scapa de la retrogradare: „ E clar ca va fi un meci greu. Ei au pierdut cu Farul etapa trecuta si si-au diminuat sansele. Pentru ei acest joc este ultima sansa de a mai spera ca pot sa scape de retrogradare. Chiar si asa, eu raman optimist si cred ca putem sa castigam maine (n.r. – miercuri)“.
Boca a precizat ca pentru acest meci pretul biletelor de intra va rmane la fel ca pana acum: „Avem mare nevoie de sprijinul suporetrilor nostri si de aceea am decis ca preturile biletelor de intrare la emci sa ramana 5 lei pentru peluze si 10 lei pentru tribune. Oaspetii ne-au instiintat ca nu vor deplasa galerie la Iasi si oricum nu aveam reciprocitate pentru bilete“.

Niciun comentariu: