IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

duminică, 6 aprilie 2008

CRISTIAN BRANET: „AVEM 50% SANSE SA SCAPAM DE RETROGRADARE!“


Portarul echipei Poli Iasi, Cristian Branet, a declarat duminica faptul ca formatia sa are 50% sanse sa scape de la retrogradare.
„Sunt multe echipe implicate in lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cred ca exceptand Universitatea Cluj, care nu stiu daca va mai reusi sa scape, restul toate au sanse. Clujul ar trebui sa castige vreo sase meciuri in ultimele sapte etape si cred ca este foarte greu pentru o echipa de top, daramite pentru Universitatea Cluj. In rest, Ceahlaul, UTA, Farul, Pandurii, Gloria Buzau sau Pandurii au sanse sa scape de la retrogradare. Noi avem 50% sanse sa scapam de retrogradare! E mai simplu pentru noi. Avem nevoie de minim sapte puncte in sapte etape“, a declarat Cristian Branet.
Jucatorul Politehnicii Iasi a mai spus ca nu trebuie facuta o tragedie din infrangerea suferita in fata formatiei Unirea Urziceni, desi considera ca el si coechipierii sai nu au nicio scuza pentru acest esec: „Noi am batut Steaua si CFR Cluj, dat nu poti chiar sa-i bati pe toti! Urziceniul are o echipa buna, de gabarit, care joaca simplu, cu mingi lungi pe varfuri. Noi am pierdut o batalie, nu si razboiul! Totusi, cred ca nu avem nicio scuza pentru aceasta infrangere. {i ei tot pe un teren greu au jucat. Noi trebuie sa jucam indiferent de conditii“.
Referitor la partida din etapa viitoare, de miercuri, de la Rapid, Branet a spus ca nu poate fi un meci frumos pentru ca lipsesc suporterii: „La Rapid se va juca fara suporteri si nu are cum sa fie un meci frumos. Va fi ca in curtea scolii! E asa, ca un amical! Pana la urma, noi jucam si pentru suporteri si fara ei meciurile nu au niciun farmec!“

Niciun comentariu: