IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 4 aprilie 2008

BOCA: “STAREA PROASTA A TERENULUI AR PUTEA AFECTA JOCUL IESENILOR”


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat ca se teme ca starea proasta a terenului sa nu afecteze jocul echipei lui Ionut Popa in partida cu Unirea Urziceni.
„La Iasi ploua de doua zile. Astazi, cel putin a plouat in continuu. Ma tem ca starea proasta a gazonului va afecta jocul nostru, pentru ca noi trebuie sa construim. Dar chiar si asa, sper sa ramanem neinvinsi pe teren propriu in acest an. Bineinteles ca ne dorim sa castigam, dar nu va fi o tragedie daca obtinem un rezultat de egalitate in fata unei formatii care lupta pentru Cupa UEFA“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul echipei iesene a mai spus ca obiectivul Politehnicii ramane in continuare clasarea in jurul locului al zecelea: „Pentru noi ramane valabil obiectivul de a ne clasa pe locul 10, plus, minus, doua locuri. Vrem sa ne clasam cat mai sus deoarece si banii pe care ii vom primi de la Liga, din drepturile de televizare, vor fi mai mari. Din cate am inteles, pentru locul 10 se va da aproximativ 1,3 milioane de euro. Este o suma foarte buna pentru noi si daca terminam mai sus putem lua chiar 1,5 milioane de euro. Am inteles ca banii vor veni spre sfarsitul lunii mai“.

Niciun comentariu: