IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 16 aprilie 2008

IONUT POPA: „PROBABIL NU VOI PUTEA NICIODATA SA ALINIEZ CERL MAI BUN «11»!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, s-a declarat miercuri nemultumit de faptul ca nu poate conta pe toti jucatorii din lot pentru partida de sambata, cu FC Vaslui.
„Am mai spus. Va fi greu la Vaslui! Tot ce sper este sa mai pot recupera dintre jucatorii indisponibili, pentru a trimite pe teren o formula apropiata de cea ideala. Probabil nu voi putea niciodata sa aliniez cel mai bun «11»! Avem nevoie de puncte nu doar in meciurile programate pe teren propriu, ci si din deplasare, iar aceasta partida cu Vasluiul ar fi un prilej excelent de a ne mai imbunatati situatia de la «adevar». In plus, trebuie tinut cont de faptul ca avem de luat si o revansa dupa infrangerea din toamna, suferita in Copou“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca spera ca Onut sa-si revina cat mai repede: „ Lui Onut i-a recidivat leziunea musculara fibrilara suferita in partida cu Pandurii si a plecat `n Serbia pentru a se trata cat mai repede. Sper ca pentru partida cu Dacia Mioveni, de etapa viitoare sa fie apt de joc. In plus, pentru meciul cu Vasluiul, nu voi putea conta pe Adrian Ilie, care este suspendat ca urmare a cumulului de cartonase galbene. Nici Bersnjak nu stiu daca poate juca la Vaslui. Se `ncearca recuperarea lui `n acaesta sapatmana. Probleme am si `n atac. Toti cei trei atacanti, Cristea, Balba, si Palimaru nu au participat la antrenamentul de luni seara. Sper sa nu fie probleme“.

Niciun comentariu: