IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

luni, 7 aprilie 2008

INFIRMERIE PLINA LA POLI IASI


Medicul echipei Poli Iasi, Marius Pralea, a declarat luni ca fotbalistii Bogdan Onut, Andrej Pecnik si Paul Tincu sunt indisponibili pentru partida de miercuri, din deplasare, cu Rapid Bucuresti.
„Pentru partida de miercuri, domnul antrenor Ionut Popa nu poate conta pe trei jucatori accidentati. Astfel, Bogdan Onut este nerefacut in continuare dupa ce a suferit o leziune musculara in partida cu Pandurii Targu Jiu. Acesta ar putea reveni in cel mai fericit caz la partida de duminica, de pe teren propriu, cu UTA. Andrej Pecnik acuza o intindere musculara inca de saptamana trecuta si nu a facut inca niciun antrenament. In ceea ce-l priveste pe Paul Tincu, acesta acuza in continuare probleme musculare, suferind o intindere la muschiul aductor in meciul disputat la echipa a doua a clubului saptamana trecuta. La fel ca si in cazul lui Onut, Tincu ar putea ar putea fi apt de-abia pentru partida cu UTA“, a declarat Marius Pralea.
Pralea a mai spus ca incerti pentru partida cu Rapid Bucuresti sunt alti doi jucatori: „Radu Ciobanu are o amigdalita si se afla sub tratament. Ramane de vazut daca va putea juca sau nu miercuri, iar Iosif Kalai a suferit o contuzie musculara puternica la gamba stanga si este si el incert pentru jocul din Giulesti. Accidentari usoare au suferit in ultimul meci, disputat pe teren propriu, cu Unirea Urziceni, si Leonard Naidin si Adrian Ilie, insa acestia au efectuat toate antrenamentele. ~n schimb, este refacut complet Clement Palimaru, care a avut o viroza respiratorie“.
In plus, pentru partida de miercuri, antrenorul Ionut Popa nu va putea conta pe atacantul Ionut Balba, care mai are o etapa de stat dupa cartonasul rosu luat in partida de la Targu Jiu, cu Pandurii si fundasul Cristian Munteanu, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Niciun comentariu: