IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 19 aprilie 2008

REMIZA IN DERBY-UL MOLDOVEI


  • Formatia Poli Iasi a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata sambata seara, in deplasare, in compania echipei FC Vaslui, `ntr-un meci contand pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Fara vreo victorie obtinuta in deplasare in primele XXIX de etape, iesenii au mers la Vaslui fara principalul marcator, Ionut Balba, si acest lucru s-a vazut in jocul echipei.
Nici vasluienii nu au fortat, ambele formatii lasand impresia ca sunt mai mult interesate sa nu ia gol decat sa inscrie.
Prima repriza a fost lipsita de ocazii de gol, meciul disputandu-se mai mult intre cele doua careuri, intr-o lupta surda.
Primul sut pe poarta le-a apartinut iesenilor, Radu Ciobanu punandu-l la incercare pe Haisan cu un [ut de la 25 de metri, `n minutul 19. Replica gazdelor a venit dupa sapte minute, Branet blocandu-l pe Matei, scapat singur spre poarta.
Primul sut pe spatiu portii lui Branet a venit de-abia in minutul 43, Matei trimitand slab, de la 20 de metri.
In partea a doua a jocului, vasluienii au dominat mai mult si, in minutul 52, acestia au solicitat penalty la un presupus hent in careu facut de Munteanu.
Odata cu trecerea timpului, presiunea gazdelor a devenit din ce in mai puternica si Ljubinkovic (64’) [i Frunza (66’) au fost aproape de gol.
Pe final, ambele formatii au avut ocazia de a da lovitura, insa Munteanu a trimis cu capul putin pe langa poarta, din cinci metri, in minutul 82, pentru ca Branet sa aiba o interventie salutara la mingea trimisa cu capul de Ljubinkovic, cu trei minute inainte de final.
S-a terminat pana la urma 0-0, nu inainte ca vasluienii sa mai cerseasca un penalty la o interventie a lui Radu Ciobanu la Gheorghiu.

Niciun comentariu: