IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 24 aprilie 2008

FIORENTINA A REMIZAT IN SCOTIA


Formatia AC Fiorentina a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata joi seara, in deplasare, in compania formatiei Glasgow Rangers, in prima mansa a semifinalei Cupei UEFA.
Constienti ca intalnesc una dintre cele mai bune echipe din Europa la ora actuala, scotienii au inceput partida cu o formula defensiva, permitandu-le oaspetilor sa urce ian terenul lor inca din primele minute.
Prima faza mai importanta a meciului a venit de-abia in minutul 12, cand mingea expediata de Mutu din marginea careului a fost retinuta de portarul Alexander.
Replica gazdelor a venit dupa numai doua minute, Frey remarcandu-se la sutul lui Darchville, din interiorul careului.
Avand in fata o formatie foarte disciplinata si care s-a aparat cu aproape toti jucatorii, Fiorentina s-a descurcat destul de greu in ofensiva, doar Jorgensen (22’) si Kuzmanovic (32’) incercand vigilenta lui Alexander.
Marcat cate o data si de trei jucatori adversi, Mutu nu a reusit foarte multe, dar in minutul 40 rom=nul l-a gasit ideal pe Santana, insa mijlocasul italienilor a fost blocat in momentul sutului de Cuellar.
Partea a doua a jocului a curs dupa acelasi scenariu, cu gazdele preocupate mai mult sa nu ia gol decat sa marcheze, stiut fiind faptul ca scotienii nu au primit gol pe teren propriu in actuala editie a cupelor europene.
Mutu si-a mai incercat o data sansa in minutul 75, din lovitura libera, din aceeasi pozitie din care marcase la Eindhoven, insa de aceasta data Alexander a retinut mingea expediata de rom=n.
Cum pe contraatac scotienii nu au reusit foarte multe lucruri, scorul final a fost 0-0, asa cum declarase inainte de meci ca isi doreste managerul gazdelor, Walter Smith.
Totusi, stiuta fiind forta ofensiva a Fiorentinei pe teren propriu, este asteptat ca italienii sa obtina calificarea dupa mansa retur.
In cealalta semifinala a Cupei UEFA, rusii de la Zenit St. Petersburg au terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata in deplasare cu Bayern Munchen. Pentru nemti a deschis scorul Ribery (18’), pentru oaspeti marcand un autogol Lucio (60’).

Niciun comentariu: