IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 8 aprilie 2008

INCA O AMANARE IN JUDECAREA MEMORIULUI DEPUS DE RAPID IN CAZUL „BRICHETA”


Decizia de amanare a fost luat\ ca urmamare a recuzarii de catre oficialiii clubului Rapid Bucuresti a trei membri ai Comisiei, solicitare care se va rezolva pîna miercuri la ora 11.00.
Comisia de Apel a FRF a amanat ieri judecarea memoriului depus de Rapid impotriva deciziei privind acordarea victoriei la „masa verde“ Stelei, pentru 8 aprilie, dupa ce giulestenii au recuzat trei membri ai Comisiei.
Aceasta este cea de a doua amanare a judecarii apelului, dupa ce Comisia de Apel stabilise initial data de 10 aprilie pentru judecarea memoriului giulestenilor, dar a comunicat clubului Rapid ca sedinta va avea loc pe 3 aprilie. Inaintea intrarii la sedinta, pe 4 aprilie, directorul general Constantin Zotta si avocatul Gheorghe Florea au declarat ca vor solicita amanarea, intrucat nu au avut timp sa isi pregateasca apararea deoarece citarea a ajuns la club cu mai putin de 48 de ore inainte de sedinta.
Comisia de Disciplin\ a FRF a decis pe 28 martie, dupa o sedinta care a durat noua ore, ca Rapid sa piarda meciul cu Steaua la „masa verde“, sa dispute doua meciuri pe teren propriu cu portile inchise si sa plateasca o amenda totala de 53.500 de lei. Jocul Rapid – Steaua a fost intrerupt in minutul 74, la scorul de 1-0 pentru giulesteni, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit in cap cu o bricheta aruncata din tribune.

Niciun comentariu: