IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 17 aprilie 2008

ESTE OFICIAL: REDNIC VA FI “CAINE ROSU” PENTRU DOI ANI


Antrenorul Mircea Rednic a declarat joi ca a ajuns la un acord cu actionarii dinamovisti pentru a prelua formatia din vara si a semnat un contract pe doua sezoane, precizand ca va colabora cu administratorul delegat Cornel Dinu in privinta transferurilor.
„Am discutat niste lucruri care trebuiau clarificate. Raman la Dinamo, acum mi-am dat acordul. Am semnat contractul pe doi ani cu obiectivele pe care le-a avut intotdeauna Dinamo, campionatul si Liga Campionilor“, a spus Rednic.
Tehnicianul sustine ca va incerca sa formeze o echipa cu administratorul delegat Cornel Dinu, desi acesta se va ocupa de transferuri. „Am mai colaborat si cand am fost la Dinamo. A fost o neintelegere. E vorba de un departament de scouting care s-a creat la club si domnul Dinu raspunde de el. Pentru binele lui Dinamo, vom colabora“, a mai explicat acesta.
Mircea Rednic declarase miercuri ca nu a semnat nici un angajament cu Dinamo si a lasat sa se înteleaga ca s-ar putea sa nu mai preia echipa din {tefan Cel Mare, nemultumit de faptul ca administratorul delegat al alb-rosiilor se ocupa de transferuri.
Dinamo si Mircea Rednic au ajuns pe 1 aprilie la un acord pentru un contract pe o perioada de 2 ani, valabil din sezonul 2008-2009, insa contractul intre cele doua parti nu s-a semnat pana acum si s-a vehiculat varianta ca tehnicianul sa vina mai devreme pe banca tehnica a dinamovistilor, din cauza rezultatelor slabe înregistrate in ultimele etape.
In ultima sedinta a CA al lui Dinamo s-a luat hotararea ca administratorul delegat al echipei din Stefan cel Mare, Cornel Dinu, sa se ocupe de toate transferurile care se vor face la gruparea alb-rosie, presedintele executiv al alb-rosiilor, Cristi Borcea, precizand ca aceasta decizie era luata de mai mult timp, dar abia acum a fost facuta publica.

2 comentarii:

bettips spunea...

Parca el si cu Dinu nu incapeau in aceeasi teaca... Acu' incap?! Iar porneste cu stangu... Nu-i bine! Iar o sa se puna rau cu cineva, am impresia ca Rednic e un pic masochist. Desi e bine pt Dinamo ca se intoarce el...

czavastin spunea...

Important este ca Pariu' sa fie lasat sa faca treaba. El a fost cel mai aproape de grupele Ligii Campionilor, dintre toti antrenorii care s-au perindat pe la Dinamo.