IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 9 aprilie 2008

INFRANGERE LA SCOR DE FORFAIT


  • Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 3-0 (1-0) partida disputat miercuri seara, in deplasare, in compania echipei Rapid Bucuresti, intr-un meci contand pentru etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Cu o formatie din care au lipsit mai multi titulari, Poli Iasi nu a putut face fata unei echipe puternice, dar care nu s-a omorat cu firea, rapidistii lasand impresia ca au fortat doar atat cat au avut nevoie.
Prima parte a jocului a fost saraca in faze de poarta, asta, poate, si din cauza faptului ca partida s-a jucat fara spectatori, dupa ce Comisia de Disciplin
a a FRF a suspendat terenul „giulestenilor, in urma incidentelor de la meciul cu Steaua, intrerupt in minutul 74, dupa ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit in cap cu o bricheta aruncata din tribune.
Gazdele s-au instalat in prima jumatate ieseana inca din primele minute, Kalai respingand de pe linia portii in minutul 3, iar Branet remarcandu-se la lovitura libera a lui Pancu in minutul 5.
Replica oaspetilor a venit sase minute mai tarziu, Sfarlea trimitand de putin pe langa poarta, din lovitura libera, de la 25 de metri.
Dupa jumatate de ora de joc a venit si primul gol, Nicolae Grigore lobandu-l pe Branet, de la 20 de metri, dupa o pasa de 30 de metri a lui Cesinha.
In partea a doua jocului, giulestenii s-au multumit sa pastreze cat mai mult posesia mingii, golul al doilea venind firesc in minutul 61, cand Pancu s-a distrat cu patru fundasi ieseni si a inscris cu un sut imparabil, din interiorul careului.
Ultimele 20 de minute s-a jucat pe contre, iesenii fiind aproape de gol prin Miclea (70’ – sut de la 25 de metri aparat de Coman), Cristea (71’ – Coman respinge greu mingea trimisa cu capul de atacantul iesean) si Palimaru (76’ – sut din marginea careului), insa cei care au punctat au fost tot giulestenii, in minutul 82, prin Buga, care l-a lobat pe Branet, din marginea careului, dupa ce Boya a dejucat iesirea gresita la offi-side a iesenilor.
Oaspetii puteau inscrie, totusi, golul de onoare in ultimul minut de joc, insa mingea trimisa de Milea, din marginea careului, a trecut putin pe langa poarta.
A fost in cele din urma 3-0 si Poli Iasi pierde la scor de neprezentare, insa are scuza absentelor numeroase din lot.
De remarcat faptul ca partida s-a disputat cu ambii antrenori in tribuna. Ionut Popa a primit trei etape de suspendare si o amenda de 5.000 de lei, dupa ce la meciul Poli Iasi – Unirea Urziceni, din etapa a XXVII-a, l-a bruscat pe mijlocasul Bogdan Mara. De partea cealalta, Marian Rada a primit o suspendare de o etapa si o amenda de 5.000 de lei, dupa ce la finalul meciului Farul Constanta – Rapid, din aceea
şi etapa, a persiflat activitatea Comisiei de Disciplina.

Niciun comentariu: