IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 16 aprilie 2008

CFR CLUJ S-A CALIFICAT IN FINALA CUPEI ROMANIEI


  • Echipa CFR Cluj a obtinut biletele pentru finala Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus miercuri seara, in semifinala, in fata formatiei Dacia Mioveni cu scorul de 3-0 (1-0).
Partida dintre CFR Cluj si Dacia Mioveni, disputata miercuri seara, pe un Stadion „Giulesti“ aproape gol, s-a terminat practic inainte de a incepe. Astfel, era de-abia secunda 26 si clujenii conduceau deja cu 1-0. Dubarbier i-a pasat perfect lui Ruiz, acesta a intrat in careu si l-a invins pe Stanca.
Dupa aceasta reusita s-a jucat orice numai fotbal - nu. Doar Trica (26’) si-a adus aminte ca facea odata furori in cupele europene si a incercat un lob, a la Hagi, de la 40 de metri, insa Stanca a fost la post.
In partea a doua a jocului, Cartu a facut destul repede toate cele trei schimbari, doar-doar va reusi sa schimbe ceva in jocul formatiei sale.
Pe final de meci, pe fondul urcarii in atac al pitestenilor, elevii lui Ioan Andone au avut mai multe spatii si au punctat inca de doua ori. Mai intai Dani (78’) a primit o minge la 20 de metri de poarta adversa, a driblat doi jucatori, a patruns in careu si a inscris. Dupa numai trei minute, Dubarbier a luat o actiune cont propriu, a intrat in careu pe partea stanga si i-a centrat perfect lui Ruiz, care si-a trecut in cont dubla.
Scor de forfait pentru clujeni, care ajung in ultimul act al competitiei, dupa un meci in care jucatorii din Mioveni au parut a fi mai mult cu gandul la salvarea de la retrogradare.

Niciun comentariu: