IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 4 aprilie 2008

CRISTIAN MANDRU: „NOI NU NE FACEM RECLAMA PE SPATELE LUI BALBA!“


Purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Iasi, Cristian Mandru, s-a declarat vineri deranjat de faptul ca impresarul jucatorului a acuzat politia ca-si face reclama „pe spatele lui Balba“.
„Noi nu ne facem reclama pe spatele lui Balba! El a generat tot acest incident. Nu este o placere pentru noi sa il punem intr-o postura urata. Politia Rutiera a constatat o infractiune si a luat masurile care se impuneau. Cazul a fost si foarte mediatizat, Ionut Balba nefiind la prima abatere. Cat despre declaratiile referitoare la faptul ca nu se afla la volan in momentul accidentului, atacantul de la Poli Iasi poate sustine orice“, a declarat Cristian Mandru.
Reactia purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Iasi a venit dupa ce joi impresarul lui Balba, Ioan Salavastru, a spus: „Daca Politia are probe clare, sa le faca publice, daca nu, sa nu-si mai faca atata reclama pe spatele lui Ionut!“
In noaptea de luni spre marti, masina lui Ionut Balba a fost implicata intr-un accident, dupa ce in prealabil nu oprise la semnalul agentilor de circulatie.
Fotbalistul a fost amendat, iar permisul i-a fost suspendat pe o perioada de 60 de zile.

Niciun comentariu: