IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 4 aprilie 2008

POLI A PLATIT TRIBUT GAFELOR DIN DEFENSIVA


  • Formatia Poli Iasi a pierdut cu scorul de 2-3 (1-2) meciul disputat aseara, pe teren propriu, in compania echipei Unirea Urziceni, intr-un meci contand pentru etapa a XXVII-a a Ligii I.
Pe o ploaie sicaitoare, inceputul partidei de aseara nu anunta deloc ploaia de goluri care urma sa aiba loc.
Primii care au punctat au fost iesenii, prin Cristea, in minutul 6, care a executat foarte bine o lovitura libera de la 25 de metri, lateral dreapta, si cei peste 3.000 de spectatori se gandeau deja la o victorie a favoritilor.
Acestia au fost adusi destul de repede cu picioarele pe pamant, oaspetii intorcand rezultatul in numai sapte minute.
Mai intai, in minutul 9, Bogdan Mara a profitat de respingerea gresita a lui Adrian Ilie si l-a invins pe Branet cu un sut din interiorul careului, pentru ca in minutul 16 Marius Onofras sa inscrie de la noua metri, dupa ce mingea s-a oprit in noroi in fata sa, la un duel intre Burns si un fundas iesean.
Dupa alte doua minute, tot oaspetii si-au trecut in cont o mare ocazie de gol, insa mingea expediata de Onofras, din interiorul careului, a fost respinsa de pe linia portii de Adrian Ilie.
Iesenii puteau intra la pauza la egalitate, insa mingea expediata de Cristea, din lovitura libera, de la 23 de metri, a trecut putin pe langa poarta.
In partea a doua a jocului, pe fondul dominarii gazdelor, cei care au punctat au fost tot oaspetii, Mara marcand pentru 3-1 în minutul 59, cu un sut de la 11 metri, dupa un balon respins gresit de Branet.
Dupa alte patru minute, Bogdan Stancu putea majora avantajul ialomitenilor, insa mingea trimisa de atacantul Unirii, din postura de singur cu portarul Branet, a trecut putin pe langa poarta.
Ultimul sfert de ora din meci s-a jucat pe contre, cele mai mari ocazii de gol venind la poarta lui Stelea.
Asediul gazdelor a dat pana la urma roade si pe tabela de marcaj, Paruolo punctand pentru 2-3, in minutul 82.
In ciuda jocului modest prestat, iesenii puteau termina partida neinvinsi, insa Stelea s-a remarcat la lovitura libera executata de Cristea in minutul 89.
S-a terminat 3-2 pentru oaspeti si Politehnica Iasi incepe din nou sa-si faca griji pentru salvarea de la retrogradare.

Niciun comentariu: