IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

sâmbătă, 5 aprilie 2008

HAGI LA GALATASARAY?

Galatasaray Istanbul a anuntat sambata ca germanul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza unor divergente cu oficialii clubului, iar presa turca sustine ca Gheorghe Hagi este favorit sa preia formatia de la malul Bosforului.
„Directorul tehnic Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din cauza divergentelor de opinie pe care le-a avut cu conducerea clubului. Demisia i-a fost acceptata de Consiliul de Administratie. Suntem siguri ca aceasta schimbare nu va afecta obiectivul echipei din acest sezon“, scrie site-ul oficial al gruparii turce.
In varsta de 73 de ani, Feldkamp a semnat in vara trecuta un contract pe doua sezoane cu formatia turca si avea ca obiectiv castigarea titlului de campioana. Dupa 28 de etape, Galatasaray se afla pe locul 2 cu 61 de puncte acumulate, doua mai putin decat liderul Fenerbahce.
Conform presei din Turcia, Gheorghe Hagi este favorit sa preia postul de antrenor principal al lui Galatasaray, echipa pe care a mai pregatit-o intre 2004 si 2005. „Pleaca Feldkamp, vine Hagi“, a notat publicatia Tumspor, care a adaugat ca pe lista conducerii gruparii turce se mai afla, in afara lui Hagi, nemtii Falko Gotz si Klaus Toppmoller, dar si danezul Michael Laudrup.

Niciun comentariu: