IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

joi, 24 aprilie 2008

SORIN BOCA: „VOM FI PROGRAMATI PENTRU PARTIDA CU GLORIA BISTRITA“


Presedintele clubului Poli Iasi, a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca formatia din dealul Copoului va fi programata pentru partida cu Gloria Bistrita deoarece datoria catre CFR Cluj va fi achitata.
„Astazi (n.r. – joi), vom achita datoria de 58.000 de lei pe care o aveam fata de CFR Cluj, in urma transferurilor lui Svetozar Mijin si Razvan Tarlea. Dupa victoria obtinuta in fata Daciei Mioveni, sunt mai destins, insa campionatul nu s-a incheiat. Problema retrogradarii nu este inca rezolvata. Ne asteapta un meci greu cu Gloria Bistrita, insa eu cred ca putem obtine un punct. Ar fi extraordinar sa luam toate cele trei puncte“, a declarat Sorin Boca.
Oficialul iesean a mai spus ca pentru acest joc, clubul din dealul Copoului va pune la dispozitia suporterilor doua autobuze: „Sunt in continuare suparat pe suporteri dupa ce s-a intamplat la Vaslui, dar ii vom ajuta cu deplasarea la Reghin, pentru partida cu Gloria Bsitrita. De data aceasta vom face o selectie mai atenta a celor care vor face deplasarea. Le vom pune la dispozitia fanilor doua autobuze, care vor pleca in ziua meciului, din fata Salii Sporturilor din Iasi“.
Boca a mai precizat ca intentioneaza ca in jurul datei de 10 mai sa puna in vanzare abonamentele pentru editia viitoare de campionat: „Vrem ca in jurul datei de 10 mai sa punem in vanzare abonamentele pentru viitoare editie de campionat. Pana atunci se va rezolva si problema ramanerii in prima liga, dar si a licentei“.

Niciun comentariu: