IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 15 aprilie 2008

IOAN SALAVASTRU: „BALBA VALOREAZA MAI MULT DE UN MILION DE EURO!“


Impresarul jucatorului Politehnicii Iasi Ionut Balba, Ioan Salavastru, a declarat marti ca atacantul din dealul Copoului valoreaza cel putin un milion de euro.
„Ionut a facut in partida cu UTA unul dintre cele mai bune jocuri de cand este la Poli Iasi! A stat doua etape, dupa acea suspendare nedreapta, din partida cu Pandurii Targu Jiu, si s-a vazut la el dorinta de a reveni si de a demonstra ca este un jucator bun. Asta este valoarea lui Balba! S-a demonstrat din nou ca Ionut poate fi vital pentru Poli Iasi! Daca isi va vedea de jocul sau si va fi lasat sa evolueze, eu cred ca Ionut o poate face si mai bine decat a facut-o cu UTA. Va spun eu: Balba valoreaza cel putin un milion de euro! Cred ca Ionut ar avea loc la orice echipa care va juca in cupele europene! La cei 26 de ani ai sai, Ionut mai poate juca inca trei ani, cel putin, la cel mai inalt nivel“, a declarat Ioan Salavastru.
Avocatul botosanean a mai spus ca este convins ca antrenorul Ionut Popa va continua sa se bazeze pe Balba: „Domnul antrenor Ionut Popa stie foarte bine jucatorii pe care ii are si ce poate fiecare in parte. Ionut a avut ceva incidente cu domnul Popa, dar cred ca, acum, nu mai sunt probleme. Ionut i-a raspuns domnului Popa in cel mai frumos mod posibil, marcand doua goluri cu UTA... Era normal sa-i dedice cele doua goluri lui Ionut Popa, mai ales ca, in curand, acesta isi va sarbatori ziua de nastere!“

Un comentariu:

bettips spunea...

Balba nu valoreaza nici 5 lei, daca nu demonstreaza ca are de gand sa-si schimbe comportamentul! Degeaba da el un gol la trei etape la Iasi, daca nu termina cu prostiile in afara stadionului! N-o sa-l ia nimeni cu toate scandalurile pe care le are in spate! Cine vrea un jucator care face numai probleme?!