IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 aprilie 2008

IONUT POPA: „DACA NU FACEM 43 DE PUNCTE, NU RAMANEM IN LIGA I!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat marti ca, potrivit calculelor sale, gruparea din dealul Copoului scapa de retrogradare doar daca va face 43 de puncte.
„O victorie a noastra in partida cu Dacia Mioveni nu ne ajuta foarte mult, asa cum nici pe ei nu i-ar ajuta. Mioveniul are un program foarte greu si nu stiu daca mai au sanse sa scape de la retrogradare. Nici noi daca nu facem 43 de puncte, nu ramanem in Liga I! Nu vedeti ca Buzaul si Ceahlaul sunt doua echipe cu un bioritm foarte bun, care probabil vor castiga toate meciurile pana la final si vor face 42 de puncte! Au dat doua-trei goluri la inceputul campionatul, iar acum au ajuns sa bata tot! Asta e! Sa nu se inteleaga ca as avea ceva cu ei...“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca pentru partida de miercuri, de pe teren propriu, cu Dacia Mioveni, se confrunta cu mai multe probleme de lot: „Pentru meciul cu Mioveniul, nu pot conta pe mai multi jucatori. Cristea si Paruolo sunt suspendati, iar Balba, Onut si Straton sunt accidentati. Nici Palimaru nu este complet refacut, dar maine (n.r.- miercuri), el sau Balba va fi titular in atac. N-am mai luat jucatori de la echipa a doua“.
Popa a mai spus ca Dacia Mioveni va face cel mult 36 de puncte pana la finalul campionatului.
„Asa cum spuneam, Mioveniul nu cred ca mai are sanse sa scape de retrogradare. La ce program au ei, mai mult de 36 de puncte nu fac. {i nu noua ne va fi foarte greu chiar si daca batem Mioveniul. Am discutat cu jucatorii si ei isi doresc foarte mult o victorie. Noi vom incerca in aceste ultime patru meciuri sa strangem cat mai multe puncte pentru a putea, totusi, sa ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare“, a conchis Popa.

Niciun comentariu: