IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 8 aprilie 2008

MECI DE INFARCT IN DUELUL ENGLEZ DIN LIGA CAMPIONILOR

Formatia Liverpool s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce s-a impus marti seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (1-1), in fata echipei Arsenal Londra.
Prima parte a disputei de pe „Anfield Road“ a semanat cu cea de saptamana trecuta. Astfel, primii care au deschis scorul au fost „tunarii“, in minutul 13, prin Ebouye, pentru ca scorul pauzei sa fie stabilit de fundasul gazdelor, Hyypia, an minutul 30.
In partea a doua a jocului, modul in care evoluau cele doua formatii lasa impresia ca se va ajunge la penalty-uri. Asta pana in minutul 69, cand Torres a aruncat in aer Stadionul „Anfield Road“ si balanta se inclina in favoarea „cormoranilor“.
Oaspetii nu au resimtit socul si pentru doua minute au fost cu un picior in semifinale dupa golul inscris de Adebayor, in minutul 84, dupa o cursa de 60 de metri a lui Walcott.
Totul s-a naruit pentru Arsenal in minutul 86, cand Gerarrd a transformat penalty-ul dictat la un fault asupra lui Babel. Atacantul olandez avea sa stabileasca scorul final, 4-2 pentru Liverpool, in minutul 90+1, facandu-i fericiti pe cei peste 40.000 de fani ai „cormoranilor“, in tur scorul fiind egal, 1-1.
In celalalt meci al serii de Liga Campionilor, englezii de la Chelsea au obtinut si ei biletele de calificare in semifinale, dupa ce s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0) in fata turcilor de la Fenerbahce, gratie golurilor anscrise de Ballack (4’) si Lampard (87’). In tur, Fenerbahce castigase cu scorul de 2-1.
Miercuri vor avea loc partidele Manchester United – AS Roma si FC Barcelona – Schalke 04’.
Formatiile-gazda pornesc cu prima sansa in ambele jocuri, dupa ce Manchester s-a impus la Roma cu scorul de 2-0, iar Barcelona a castigat in Germania cu scorul de 1-0.
Disputa din Anglia va fi transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21.45. l

Niciun comentariu: