IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 8 aprilie 2008

SORIN BOCA: “VOM FACE APEL!”


Presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca, a declarat marti ca va face apel la decizia Comisiei de Disciplina, dupa ce aceasta a decis sa il suspende pe antrenorul Ionut Popa trei etape si sa il amendeze cu 5.000 de lei.
„Ionut Popa a gresit, nimeni nu contesta lucrul acesta, dar cred ca decizia Comisiei de Disciplina este exagerata. Spun asta gandindu-ma si la faptul ca oficialii Unirii Urziceni nu au facut nicio plangere, iar Mara a declarat ca Ionut Popa nu a intentionat sa il dea jos. Vom face apel si speram sa-i fie redusa pedeapsa. A fost o simpla impingere, iar Ionut Popa a spus ca regreta gestul. Se intampla lucruri si mai grave in fotbalul romanesc decat astfel de gesturi“, a declarat Sorin Boca.
Meciul Rapid – Poli Ia
şi, din etapa a XXVIII-a a Ligii I, se va juca miercuri, de la ora 20.30, iar ambii antrenori, Marian Rada si Ionut Popa vor sta in tribune, potrivit deciziilor date marti de Comisia de Disciplina.
Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a primit trei etape de suspendare si o amenda de 5.000 de lei, dupa ce la meciul Poli Iasi – Unirea Urziceni, din etapa a XXVII-a, l-a bruscat pe mijlocasul Bogdan Mara. De partea cealalta, antrenorul rapidist Marian Rada a primit o suspendare de o etapa si o amenda de 5.000 de lei, dupa ce la finalul meciului Farul – Rapid, din aceeasi etapa, a persiflat activitatea Comisiei de Disciplina.

Niciun comentariu: