IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

vineri, 18 aprilie 2008

FINANTELE VOR SA RECUPEREZE DATORIA POLITEHNICII IASI DIN INCASARILE DE LA STADION


Directorul Directiei Generale a Finantelor Publice Judetene (DGFPJ) Iasi, Anton Dobos, a declarat vineri ca se gandeste sa recupereze datoria clubului Poli Iasi la bugetul consolidat al statului oprind banii din incasarile de la Stadionul „Emil Alexandrescu“.
„Exista posibilitatea ca inspectorii nostri sa ridice banii incasati de club din vanzarea biletelor la partidele care au loc pe stadionul din Copou! Nu este numai intersul nostru. {i cei de la club sunt interesati sa-si plateasca datoriile, pentru altfel nu vor lua licenta pentru editia viitoare a Ligii I“, a declarat Anton Dobos.
Totusi, reprezentantii Fiscului iesean spun ca oficialii Politehnicii Iasi au promis ca vor achita datoriile in aceasta luna. „Am primit promisiuni ca, pana in luna mai, va fi achitata integral datoria clubului catre bugetul de stat... Au fost stabilite deja transele de plata...“, a precizat vineri Maria Taran, purtatorul de cuvant al DGPFJ Iasi.
Clubul de fotbal Politehnica Iasi are restante in valoare totala de 3,1 milioane de lei catre bugetul consolidat al statului.

Niciun comentariu: