IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

miercuri, 16 aprilie 2008

CFR CLUJ, FAVORITA LA CALIFICAREA IN FINALA CUPEI ROMANIEI


  • Meciul dintre Dacia Mioveni si CFR Cluj, cont`nd pentru semifinalele Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, pe Stadionul „Giulesti-Valentin Stanescu“, de la ora 20.30 si va fi transmis de Antena 1.
Presedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat ca meciul din semifinalele Cupei Romaniei cu Dacia Mioveni este foarte important pentru clujeni, pentru ca gruparea din Gruia isi doreste trofeul, care ar fi primul din istorie pentru echipa antrenata de Ioan Andone.
„Ne asteapta un program foarte greu, dar suntem pregatiti sa-i facem fata. Sper ca Andone sa gaseasca formula perfecta si sa ne calificam in finala Cupei Romaniei. Ne dorim foarte mult sa castigam aceasta competitie, pentru ca ar fi primul trofeu din istoria clubului. Suntem favoriti cu Dacia Mioveni, dar ei vor face tot posibilul sa ne incurce, atat in cupa, cat si in campionat. Oricum, fireasca ar fi o finala CFR – Unirea Urziceni. Pentru acest lucru, trebuie sa aliniem o echipa care sa aiba prospetimea necesara“, a declarat Iuliu Muresan.
Oficialul clujenilor a mai spus ca nu se pune problema ca Ioan Andone sa joace in Cupa Romaniei cu rezervele. „Vor fi odihniti doi sau trei fotbalisti care au jucat foarte mult in acest campionat, dar in locul acestora vor intra altii, de aceeasi valoare“, a precizat Muresan, care a adaugat ca isi doreste ca Dacia Mioveni sa retrogradeze la finalul sezonului: „Sper ca aceste stelute, Dacia Mioveni sau Gloria Buzau, sa fie in cele din urma cazatoare!“
  • Mioveniul, cu echipa a doua
Antrenorul echipei Dacia Mioveni, Sorin Cartu, s-a decis asupra formulei de start la meciul de miercuri cu CFR Cluj, din semifinalele Cupei Romaniei, si va menaja mai multi jucatori in vederea meciului din Liga I cu Farul, care este foarte important pentru evitarea retrogradarii.
„Cand am eliminat pe Dinamo, m-am bucurat enorm. Era o performanta istorica pentru Mioveni. Acum insa meciul din semifinala este ca o corvoada pentru noi. Sambata suntem condamnati sa castigam in campionat meciul de pe teren propriu cu Farul si, prin urmare, vreau ca toti jucatorii sa fie apti. Desi se spune ca primul meci este cel mai important, pentru mine, de data aceasta, al doilea meci conteaza mult mai mult“, a spus C`rtu.
Tehnicianul a precizat ca are deja cativa jucatori accidentati si ca nu vrea sa riste si alte accidentari inaintea meciului cu Farul. „Nu vreau ca sambata sa ne semnam singuri condamnarea! Prin urmare, miercuri, in Cupa, voi trimite pe teren jucatori care au evoluat mai putin in acest campionat. Ce sa fac? Asta e soarta mea de ghinionist. Cand ajung in fata unei mari performante, ma lovesc alte probleme. Sa nu se inteleaga insa ca intram pe teren condamnati sa pierdem. CFR-ul va avea viata grea cu noi, atat in Cupa, cat si in campionat!“, a declarat antrenorul argesenilor.

Niciun comentariu: