IN LOC DE BUN VENIT

Am stat mult si m-am gandit daca este sau nu oportun acest blog. Unii spun ca da, altii ca nu.
Asta ramane sa decideti dumneavoastra.
Si nu uitati un singur lucru: DACA NU PUTETI SA FITI BUNI, ATUNCI FITI RAI!

marți, 22 aprilie 2008

IONUT POPA: „ AR FI DE RASUL CURCILOR SA PATIM CEVA DUPA CE A FOST LA VASLUI!“


Antrenorul echipei Poli Iasi, Ionut Popa, a declarat marti ca nu este cazul sa se ia vreo masura impotriva clubului din dealul Copoului pentru incidentul de la Vaslui, cand fanii au dat foc la niste bannere.
„De ce tot faceti voi, presa, atata tam-tam cu «incidentul» de la Vaslui. Care incident?! Ala nu-i aspect de Comisie. Cu fumul de acolo, nu afumi nici sunca! Eu stiu cat foc trebuie sa fac sa pot afuma sunca! A dat unu’ foc la un ziar si de-acuma gata, e mare scandal! Cand a intrat ala la Buzau cu pistolul pe teren nu a mai zis nimic. Ar fi de rîsul curcilor sa patim ceva dupa ce a fost la Vaslui!“, a declarat Ionut Popa.
Tehnicianul iesenilor a mai spus ca nu intelege de ce finantatorul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a spus dupa meci ca partida trebuia oprita: „A zis Porumboiu ca trebuia opirt meciul. Da, cred ca trebuia oprit vreo 30 de secunde sa suflam toti sa stingem focul!“
Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a spus ca nu crede ca se va lua vreo masura impotriva Politehnicii: „Comisia de Disciplina e saptamana viitoare, dar nu cred ca vom fi chemati. Nu stiu daca a fost asa mare chestie. Deocamdata ne concentram pe meciul cu Dacia Mioveni. Ramane de vazut ce se va intampla“.

Niciun comentariu: